Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

DAGENE GÅR OG GÅR....

Av heidi - 22 maj 2008 16:55

Så blei det lenge siden sist igjen. Men slik er det noen ganger. For her i huset har det bare gått i en rund dans med sykdom. hadde i før fått min svigermor oppe å gå, så røk PC.


Da sto vi der en lørdag kl18.05 med en POC som ikke virket. Vi viste at den var i dårlig forfatning, men hadde tenkt å vente til vi kom hjem fra ferie. For vi reiser nå 29 mai og blir borte i 14 dager.


Så fikk vi da kjøpt inn ny Pc og så var det å lære seg nye programmer og nye rutiner. Vista er det vist dette programmet heter på denne PC og det var ikke så likt det vi var vant med. Og ikke er vi så forferdelig data kyndige noen av oss voksne her hjemme.


Men nå er jo jeg da blitt sykemeldt i høyre arm, pga en gammel skade og betennelse i armen. Det var ikke noe godt å få sprøyte direkte inn i mellom to bein, men nå er det gjort og vi får håpe både legen og manuellterapeuten kan få det bra igjen.


Siden jeg ikke skal gjøre så veldig mye med høyre arm, har jeg nå fått satt meg ned og stoppet litt tråder og sydd på knapper. Så skjørtet mitt som heter HYLL og designet av RUTT SØRENSEN er ferdig. Fikk så mye igjen avgarnet til ISAGER BOMULIN overs at jeg har komponerte en liten topp ved siden av. Nå ligger den til tørk på bordet mitt og jeg har vært flink å tatt bilde. Men bilde av meg inni skjørtet får dere vente med til det har tørket, og jeg lover dere bilde.


Her ser dere bildet av både toppen og skjørtet. 

 

Her kan dere se de flotte knappene jeg har satt i. 

 Jeg tror jeg kommer til å føre skjørtet da jeg synes det ble litt for gjennomsiktig, for du kunne se min truse. :-))


Like så har jeg vært i UFO kurven og funnet frem to topper til som manglet noen montering og stropper. Den andre toppen tar det litt lengre tid for meg å bli ferdig med, for den hadde jeg ikke strikket bolen på ennå.

Bilde av disse to toppen kommer siden i bloggen min.


Så må jeg få lov å takke alle de flittige seerne og ikke minst alle de flotte kommentarene og hilsen på bloggen. Tusen takk alle sammen for deres tålmodighet til å besøke meg,  selv om det ikke har skjedd så mye i det siste. 

 
ANNONS
 
Tebasile

Tebasile

22 maj 2008 20:55

For ett flott skjørt.

http://garnogpinner.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se