Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

FERIE OG UFO TOPP

Av heidi - 29 maj 2008 09:38

Nå er dagen for våres ferie reise kommet og vi reiser fra Gardermoen kl. 18.00 i dag til Hellas og skal til en øy som heter Lesvos. Videre til en liten by som heter Petra.

Gleder meg for vi var der i fjor også og ble så forelsket i den flotte øya som vi ikke rakk og utforske alle stedene på.

Vi blir borte i 14 dager.


Så har jeg klart å få ferdig en ufo som har ligget siden sist sommer. Nå har den fått stropper og sømmen er blitt sydd i siden og tråder stoppet inn.


Sånn ble den.

 

Og slik kaos hadde jeg den dagen, siden det var mer sommertøy som måtte sees til, siden jeg har tatt av 11 kg siden sist sommer.


Og mine katter kunne ikke ligge unna mammas sy maskin. Og til min store overraskelse lå de der selv om jeg sydde. 

 

 
ANNONS
 
Arielle

Arielle

15 juni 2008 17:11

Nydelig topp du har laget.
Sitter jeg på en blogg runde holder på å legge ut link til deres blogger på Gardermosiden.
Litt av en jobb men moro.
Får stikke innom mange blogger jeg ikke har vært på før.

http://www.skattkammer.com/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se