Direktlänk till inlägg 15 juni 2008

Ferie og litt strikk

Av heidi - 15 juni 2008 22:52

Så er vi da kommet hjem fra våres herlige ferietur til Hellas.

Vi landet på Lesvos, torsdag 31.05.08 Til et meget varmere vær en vi hadde her på Lørenskog. Og slik holdt værte seg i de 14 dagene vi var der. Det lå stabilt på + 26 varmegrader i skyggen allerede kl.10 om morgenen. Men siden øya ligger i Egeerhavet er det alltid en mild og fin bris.

Vi ankom en liten by om natten som heter Petra. En liten landsby som er like søvnig nå som den var i Norge en eller en gang i 1960 årene. Her virker det nesten som om tiden har stått stille.

Og den følelsen får man virkelig, for under den tiden vi var der begynte EM i fotball, og det var ikke unt hver å en å ha en TV i huset/leiligheten. Mange måtte trekke til den lokale tavernaen som da hadde tv.

Under dette oppholdet lå vi på et hotell som hete Aegean View, og vi ble kjent med mange flotte mennesker. Blant annet en kjempekoselig Dansk par, som jeg håpe å høre fra.


Vi leide også en skuter som vi duret rundt på, og besøkte mange steder på øya. Men sol og strandliv var nok det som trakk mest denne gangen. Og siden vi hadde vært på øya før var det mye som var sett allerede.

Litt strikk fikk jeg også gjort på denne tiden. Hadde med meg en genser som skulle gjøres ferdig og litt garn til å strikke sokker av.

Sokken ga jeg bort til en av de ansatte som vasket våres leilighet. En søt og snill dame, som vi ikke fikk fullrost. Men min mann var da så stor i snuten at han lovet bort 3 par sokker til som må strikkes og sendes til Hellas.

Her kan dere se min fine genser som ble ferdig den første dagen i Petra.


Gensere som ble ferdig. Slik ble min Green Gable. Med Cinzenta

Her er gensere uten noen katt. Og som dere ser er den ganske godt skrått inn. Men det passer til min figur.

Sokkene som jeg strikket og ga bort til en av jenten på hotellet vi lå på.


Her er noen av mine feriebilder.


En deilig solnedgang.


Det er noen flotte katter som sitter her å tigger om mat i en av Petras mang tavernaer.

Kan ikke si at de bor så flott. Bilde er tatt i Plomari. En av byene på Lesvos.

Denne flamingoen her hadde gott seg vill. Denne går langs strandlinjen i Petra.

Til sist bilde av meg i en av Petras fine tavernaer. Dette stedet vi er på her er drevet av bare kvinner og staret av kvinner. Hjemmekoselig og rent. Og ikke min, kjempe god mat.

 

 
ANNONS
 
dorthe

dorthe

22 juni 2008 11:42

Tror jeg skal prøve fabel. Har set flere oppskrifter. Ser ut til at det er fint garn. Så mye fint du har på bloggen din. Takker for titten:) og tipset om fabel:)

http://strikkepinnenskosekrok.info

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se