Direktlänk till inlägg 21 juni 2008

I mine egne tanker...

Av heidi - 21 juni 2008 12:24

Sitter her en lørdagsmorgen og funderer over hvor uretferdig det er at jeg skal ha betennelser i begge mine skuldre. Skulle så gjærne ha strikket både på strikkemaskinen og på pinner.


Men legen sier jeg må ta det med ro, menjeg klarer ikke helt. Har begynt på et parr sokker som kalles "diamant sokker". Men det tar tid. Er snill med meg sjøl og legger det bort så fort jeg kjenner ubehag. Men noe må jeg har i hendene, og mat er ingen alternativ. Og røyken skal ikke tilbake.


Jeg strikker i Fabel og må si at det er noe av det nydligste garnet jeg har strikket med. Håper det kommer i mer ensfaget garn så jeg kan bruke det til tøy. For jeg er ikke så glad for så mange farger på mine klær.


Her skal dee få se hvor langt jeg er kommet på 3 dager.

Og slik blir bambuspinnene om man glemmer å legge de godt bort og små kattunger får tak i de.

Så pass godt på pinnene deres de som har små katter i huset som gnager på det meste.

Egentelig burde jeg ha lært. Men da har jeg jo atter et nytt påskudd til å reise i "godsibutikken" og kjøpe litt pinner,garn og div. andre dublidatter. 


Tiden kommer til å bli lang, og det kommer vel ikke til å bli så mye skriverier her inne heller, siden PC er noe man helst ikke skal fordrive tiden med. Da skuldrene er så betennte.


Jeg går til behandling 2 ganger i uken og får mange sprøyter og er også hos en manuellterpaut som også jobber på skulder,nakke og rygg. 


Til alle som skriver hilsen og hyggelige komentarer til. Tusen takk, det er så koselig å få hilsen og ros. 

 
ANNONS
 
Fríða

Fríða

21 juni 2008 13:25

ja, livet er ikke altid retfærdigt, men man må ta det sure med det söde, for der er da en del södt også, ikke? dog må det være helt forfærdeligt ikke at kunne strikke, kan slet ikke forestille mig det, UHA!
kh.fra Island
Frida

http://fridabraga.blogspot.com

 
Christine

Christine

21 juni 2008 13:52

Hei Heidi, velkommen hjem igjen fra Hellas, kjedelig å høre at du har betennelse i begge ermer, du som elsker håndarbeid :(
Kos deg med shopping i garnbutikken imens, og så håper vi du blir bedre snart.

Kjenner til at puser elsker pinner hihi, håper det går bra med alle pusene deres :)

Skal få laget strikkemappe til deg etterhvert, må bare få unna litt bestillinger først, håper jo vi flytter østover nå i sommer, får vite mer i slutten av måneden, hadde jo vært gøy å møtt deg igjen snart :)
Klem Christine

http://christinasin.blogg.se

 
Elisabeth

Elisabeth

21 juni 2008 22:51

håber du snart får det bedre, så du må strikke igen!

*kram*

http://elisabethsdagbog.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se