Direktlänk till inlägg 28 juni 2008

BH og garn

Av heidi - 28 juni 2008 12:26

På torsdag kunne jeg ikke holde meg borte fra garnbutikken. Vet hva legen har sakt og manuellterapeuten. Men jeg orker ikke å la fingra bare ligge rolig i fanget.

Siden jeg er på Majorstuen og får disse behandlingene er det veldig lett å stikke innom TJORVEN

Nå kunne jeg ikke holde meg borte lenger, for trangen til å ha garn i hendene var større en fornuft. Jeg har lenge ønsket med denne .


Her kan dere se hvilken farge jeg kjøpte og hvor langt jeg har kommet siden torsdag. Så som dere skjønner går det ikke fort, og jeg må slutte da det begynner å gjøre vondt.


Men det var ikke halt jeg fikk med meg. Jeg hadde ikke tenkt å kjøpe noe mer, men fristelsen ble for stor da de annonserte med salg av undertøy på majorstuehuset i en liten foretning som ligger der på siden, til høyre sett forfra.


De hadde salg fra 75 %, og som flaks jeg hadde så var min størrelse tilgjengelig. Noe som er uvanelig. For jeg har en 80F cup, og det er ikke lett å få tak i.


Fikk med meg 3 flotte Bher og 2 truser for bare 840 kr. Det vil si at jeg kunne bare ha kjøpt 1,5 BH til den prisen.


Bare se her hvor flotte de er.


 
ANNONS
 
Fríða

Fríða

28 juni 2008 14:24

sikke flot undertöy! og lykke til med din nye strikking.
kh.fra Island
Frida

http://fridabraga.blogspot.com

 
Ingen bild

kdoris

28 juni 2008 15:04

Skal si du fikk gjort en god handel der.

 
Christinepusen

Christinepusen

29 juni 2008 02:53

Flott kjøp av både BH og garn, skjønner godt du sliter med å holde deg vekk fra alt det flotte garnet!

http://christinasin.blogg.se

 
dorthe

dorthe

29 juni 2008 11:40

Åh for noe nydelig garn. jeg får jo nesten hjemlengsel tilbake til lillestøm. Jeg reiste ofte til oslo da jeg bodde der:) Idag blir det sjeldent. Tar jo 3 timer med buss, men har planer om å ta en dagstur nå i ferien.Mye fint du har fått kjøpt. Takker for titten:)

http://strikkepinnenskosekrok.info

 
Sissi

Sissi

2 juli 2008 16:16

Den tunikaen blir NYDELIG!!!
Selv har jeg blitt hektet på votter! Holder på med mitt tredje par PARADOXICAL MITTENS, mdn har garn liggende til to par til. Skal ordne med bilder på blogg og legge ut snart.
ha en fin sommer!
Supert varp du gjorde med det undertøyet:)

http://sissi-mor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se