Direktlänk till inlägg 20 augusti 2008

Hemmelige venn agust

Av heidi - 20 augusti 2008 12:32

Se på alt det flotte jeg har fått. Ble helt slått ut da jeg pakket opp pakken og dette fine garnet kom frem.


To nøster med flotte farger og noe nytt garn jeg ikke har sett eller prøvd før G-B JIL color, som jeg antar er sokkegarn. Og et nøste i bomull som heter katia sambia. Nydelig farger på alle nøstene. Gleder meg til å strikke noe fint ut av dem alle sammen.

Bomullsgarnet skal jeg prøve å hekle meg et skjerf av, eller om jeg strikker. Det får tiden vise. Og de to andre nøstene må bli sokker til meg, for nå er mine utslitte. Og da trenger jeg nye.

To pakker te og en med mocha cafe chocolat. Nam. nam, nam...


Den en pakken lurte jeg veldig på, den var pakket inn i papir og var tung og i en rar form da jeg kjente uten på pakken. Og så var det en tank til å lage smykker med. Tette var noe jeg hadde tenkt å kjøpe meg, men ikke fått fingeren ut til å gjøre.

Og noen flotte perler.


Tusen takk min hemmelige venn, som jeg tro vet hvem er.


 
ANNONS
 
Christinepusen

Christinepusen

20 augusti 2008 13:22

Så flott gave du har fått Heidi, nydelige farger på garnet :)

http://christinasin.blogg.se

 
Marihøna

Marihøna

20 augusti 2008 13:34

Ja, det var jammen litt av en pakke! Kjempeflott! Og Debbie Bliss garnet du har kjøpt er jo bare lekkert *sikle*

http://marihonaslilleverden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se