Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Den store rydde helgen

Av heidi - 14 september 2008 23:50

Dette har jeg gjort i helgen. Vi har et rom som blir brukt til både nytte og hygge for meg.

Og nå var det så overfylt og rotete, at det ikke en gang gikk å sitte der inne å strikke på strikkemaskinen. Men det har jo vært bra med tanken på mine å skuldre og armer.


Her ser dere litt av rotet og de nye hyllene som vi har kjøpt på Jysk. Og etter bilde da alt er i orden skal dere få se senere i uka. For i morgen er det atter en dag som går med til behandling og da må jeg bare hvile etter sli sterk kost på kroppen.Her puttet jeg alt av garn i poser, slik at gubben ikke kan se det.:-))

 

Her er reise kofferten min i fra riktig gammel dager.

 


Og slik ser de nye hyllene ut, for jeg kjøpte 2 stykker.

 

 
ANNONS
 
fjellrosa

fjellrosa

15 september 2008 10:58

jeg vil SE garnet hohohhoho...deilig og rydde litt da...men er skikkelig laaangt og komme til og faktisk begynne!!!

http://fjellrosa.blogg.no

 
Ingen bild

marianne lundholm

16 september 2008 14:06

hej heidi, vad fint du fått i ditt arbetsrum, såg att det bruna garnet var sålt, synd

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se