Direktlänk till inlägg 9 oktober 2008

GARDERMOENTREFFET 2008

Av heidi - 9 oktober 2008 15:46

Endelig er jeg sånn noen lunde på beina igjen. Som sikkert mange av der har fått med seg så er jeg smertepasient, og som kommer av at fibromyalgien er bare blitt forverret opp i gjennom årene. Det koster å være med på noe som er så spennende og morsomt som Gardermoen strikketreff, helgen 3- 5 oktober.


Vi var nærmere 100 damer samlet til strikketreff på Moreppen grendehus Vi hadde det så fint, og det var kjempegøy å treffe ansiktene bak nickene. En stor takk til Arielle, Ellen strikkedilla, Aud og Nita, som sørget for at alt gikk knirkefritt.

Men det er virkelig vert å være sengeliggendes i noen dager. Det koster å være fin:-))


Vi fikk også besøk av Rommerikes Blad. Som tok bilder og skrev om oss og la ut en flott reportasje i avisen sin.


Jeg var så heldig og fikk lære å spinne med håndtein, og her kan dere se mitt første resultat.

Veldig stolt over min bukklette tråd.

 

Og så måtte jeg jo kjøpe litt mer ull, for dette skal gjentas.

 

Vi var jo også rundt om kring på mange flotte butikker som Fellesskapet???

på Jessheim

, Du store alpakka og Mauds Garn.

I løpet av bussturen ble vi servert deilig lunsj og drikke. Alt var lagt til rette for av skulle kose oss. Og det tror jeg tørr å påstå at alle damene gjorde.


Det ble kjøpt inn både garn, strikkepinner, mønster, knapper, nåler osv.

Og her kan du se hva jeg fikk med meg på disse stedene. Og merkelig nok har jeg en plan med alt det jeg har kjøpt.

 

 Og her er også min nye Harmony Wood pinner. Som ligger pent inne i etuiet.

 

 

Og så må jeg jo vise frem hvor langt jeg har kommet på kjolen jeg skal strikker meg i Pt5 garn.

 


 
ANNONS
 
turvid

turvid

9 oktober 2008 16:21

Det var en flott helg, godt å høre at du er i bedre form nå. Spinninga var kjempemoro :)

http://turvid.blogspot.com

 
Anlen

Anlen

12 oktober 2008 23:20

Så bra at du er på beina igjen! Det ser virkelig ut til at det var ei herlig helg. Skulle ha vøri der...
Så mykje deilig garn!!

http://anlenblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se