Direktlänk till inlägg 15 oktober 2008

Se min kjole

Av heidi - 15 oktober 2008 12:36

Så har jeg da kommet et stykke til på min kjole, og det ser faktisk bra ut i mine øyne. Det begynner å bli tungt å strikke, men ikke det største problemet så lenge kjolen kan hvile i fanget mitt.


Er faktisk gøy å strikke ofr du ser at det vokser hele tiden pga hull mønsteret som du strikker.


På mandag var jeg igjen hos lege og manuellterapeuten og nå blir jeg sent til en revmatolog. De begynner å tro at dette ikke bare er musklene som er betente og spente, men at det kan være snakk om gikt ved siden av.

Håper at dette ikke stemmer og at det bare er noe rusk i armen som kan fikses. Men det er jo ikke bare armen som er veldig vond, fingrene mine blir veldig vonde da "kong vinter" banker på døren og min føtter har vært vonde en lang stund nå.


Men de får IKKE lov til å ta i fra meg strikkingen min, for hva skal jeg fylle dagen med da??? 


Her skal dere få se hvor langt jeg ar kommet på kjolen i Pt5 garn.

 

 
ANNONS
 
mimouna

mimouna

15 oktober 2008 14:19

Kjolen blir nydelig!Håper du får fortsette å kose deg med strikkingen, ikke kjekt å ha det vondt.

http://www.mimounashobby.sprayblogg.no

 
tonemi

tonemi

15 oktober 2008 20:07

Kjolen ser rålekker ut. Gleder meg til å se sluttresultatet:-) Ha en strålende kveld

http://tonemi-strikk.blogspot.com

 
fjellrosa

fjellrosa

19 oktober 2008 14:01

Award til deg inne på bloggen min vennen!!!!!

http://fjellrosa.blogg.no

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se