Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Som tiden flyr...

Av heidi - 31 oktober 2008 13:12

Tiden flyr i fra meg om dagen. Det er fortsatt mye behandlinger og jeg har jo en mor som treng hjelp og ikke minst mine to flotte svigerforeldre som også trenger hjelp.


Men jeg får jo gjort litt strikking og glemmer da helt å blogge for kjolen må jo snart bli ferdig.

Og her kan dere se hvor langt jeg er kommet på kjolen i Pt5 garnet.

 

I går var jeg til behandling og måtte da innom Tjorven som er min  "trøstebutikk" da jeg har vært hol lege og manuellterapeuten.


Og i går hadde Tjorven en ny tunika ferdig. Den har jeg jo sett i Pt2 heftet nr.87 og har tenkt litt på den og lurt på hvordan den ble ferdig. Og til min store overrasklese er den bare helt lekker selv om den er strikket på pinner 6. Den virket ikke så grov, men lett og luftig


Så bilde i oppskriftheftet gir ikke det beste resultatet.


Her er det jeg har valgt. Ikke samme garnet, men valgte Drops garn i stedet. Kid-Silk og Alpaca

 

Jeg har ikke stoppet der, men kjøpt meg en hullslede til strikkemaskinen min også. Dette er noe jeg har ønsket meg i lengre tid. Det gjør at jeg har større muligheter til å strikke hullmønster og jeg slipper å sitte å gjøre det manuelt.

Fant hullslede inne på eBay og den kostet meg med frakt kr 1550,- I Norge koster den kr 4700,-

Ganske stor forskjell. Gleder meg til den kommer!

 
ANNONS
 
Fjellrosa

Fjellrosa

31 oktober 2008 18:04

Heisann,,,den der hadde jeg og strikke og:-)) blir rooooosa da sikkert;-) Ellers er den andre tunika/kjolen bare SÅ FLOTT ser du fikk til ermene virkelig bra!!!

http://fjellrosa-hobby.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se