Direktlänk till inlägg 3 november 2008

Nytt og gammelt!

Av heidi - 3 november 2008 20:37

Jeg er ingen jente/dame som kler eller liker å gå med lue på hode. Men jeg fryser jo på øra jeg også og nå er jo håret mitt blitt så kort at det varmer ikke det heller.Jeg har hatt ICE QUEEN i minne lenge, men nå  må jeg begynne så fort som kjølen min er ferdig.

Gruer meg for det er en engelsk oppskrift, men jeg har jo jentene på Hobbyboden til å hjelpe meg om jeg står fast.

 Men det er en ting jeg ikke skal ha på, så er det pærler.


Grunnen til at jeg må skyndte meg er jo for at jeg skal legges inn på Kysthospitalet i Stavern 26.11.08, og der vet jeg at vi kommer til å være en del ute. Derfor passer denne lua/skjerfet meg så bra. Ikke er jeg glad i skjerf og ikke lue. Hva kan da være mer passende en denne.


Jeg skal inn på smertemestrings kurs og det gleder jeg meg faktisk til, for jeg har vært der en gang før, da jeg fikk prolaps i ryggen. Og takke værer det Kysthospitalet så slapp jeg å bli dårligere i ryggen og fikk mange fine øvelser for ryggen som har vært til god hjelp.


Og her er garnet som jeg har tatt ut til å strikke av. Så nå bruker jeg jo litt av ganlageret mitt.

 

 
ANNONS
 
alma merethe

alma merethe

4 november 2008 21:02

Lykke til med proskjektet. Det blir sikkert flott på deg. Og godt tur på klinikken..

http://alma-merethe.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se