Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Litt av vært!

Av heidi - 24 november 2008 17:35

Nå er det lenge siden sist og mye er skjedd. Jeg har blant annet vært på julebord med strikkekafeen, og der hadde vi en flott lørdagskveld. Med mye god mat og drikke.Her ser der noen av bildene fra 15.11.08 Og bare se hvor flinke vi er med å strikke.Og så har jeg strikket noen julegaver, her er det mamma som får nye tøfler. Og de skal jeg sy på en såle på under. Slik at de ikke blir så glatte. Og det er nok best med tanken på at mamma er u stø på beina og er 85,5 år gammel.


Og slik ble de.

 

Gubben har fått maken men de er strikket i fritidsgarn og blitt mye større en hva mammas ble som er strikket i Mor Aase.

Men bra er jo det for gubben bruker 46 i sko og mamma 36.


Her ser du gubbens sine tøfler.

 

Jeg har også strikket på en tunika, til ei jente som jeg er gudmor til. Hun er en stor jente og trenger en L i størrelsen. Men her er jeg usikker om jeg skal rekke opp. Ikke for at den blir stor, men jeg liker ikke hvordan garnet oppfører seg og jeg synes det blir noen ujevnt.

Det kan jo være bomullsgarnet som er slik, men jeg vet jo ikke. Og hun tåler ikke noe med ull i.


Bare se her.

 

Og så strikker jeg et nytt ja om det er baktus eller kaktus er jeg ikke helt sikker på. Men dette er en julegave til verdens beste lege. Skal sette på en nål til å lukke skjerfet med, men den har jeg ikke funnet ennå

Skjerfet blir strikket i SHIBUI garn. Mykt og deilig i en herlig blå/grønn farge.

 Her er detbilde av sjalet, snart ferdig.


Jeg har også vært på julebord med kattprat, som jeg er med i og det hadde vi i helgen. Der var det en av damene som hadde med seg et mønster på kattevotter og dere kan jo tro hva jeg måtte bestille i går og garn har jeg jo.

Mønsteret finner du inne på www.joridweb.com, Og det er Jorid Linvik som har designet det.

 

I morgen reiser jeg igjen til Kysthospitalet i Stavern. Denne gangen gleder jeg meg ikke, for bilen min har gått i stykker og jeg må få lånt meg en bil. Ja, jeg må jo ikke kjøre bil dit, men har lyst for da er jeg så fri i helgen. For på helgene er det ikke noe særlig å gjøre. Så en tur i byen hadde vært greit. Eller en tur til Larvik.


Har pakket med meg gar og mønster, så jeg har litt å gjøre på kveldene og i helgen.


Jeg ønsker alle min leser en riktig god uke til vi sees igjen.

 
ANNONS
 
mimouna

mimouna

24 november 2008 19:42

Ser ut som dere hadde det kjekt. :o)

http://mimounashobby.sprayblogg.no

 
Ingen bild

marianne lundholm

24 november 2008 19:45

hej, vad du stickat mmycket flott, jag undrar om mönstret till kaktus eller baktus finns på nätet? o var, den vill jag sticka

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se