Direktlänk till inlägg 5 december 2008

Så fort denne uken gikk.

Av heidi - 5 december 2008 16:20

Så er jeg kommet hjem i fra Kysthospitalet på Stavern. Jeg er nå fullt utlært til å takle smerter og trene på egen hånd,ha,ha,ha :-))


Og nei dere så fort gjort er det ikke. Vi lærte mye, men mye av det kunne jeg fra før siden jeg har vært med i en ryggruppe der i 2007. Da jeg hadde en prolaps i ryggen.


Men da man kommer hjem og har latt huset få lov til å bli stelt av to karer, er det litt å gjøre. Pluss at jeg var i dårlig form føre jeg reiste så jeg måtte j også få opp julegardiner og ting som hører adventstiden til.


Men her skal dere få se hvor flott himmelen var på en av de dagene som jeg og noen fra gruppen var ute og gikk en tur. Her kan dere så hvor flott himmelen var. Det er tatt med mobilen så det er ikke helt bra bilde.

 

Vi fikk også tid til å kose oss med strikke tøyet på kveldstid og her er det jeg klarte å få gjort på en uke. Men dette en god bit på vei til å bli en tunika.

 

Og i går var jeg på strikkekaffe i Lillestrøm og der kom Ma-2 med min nye lace slede til strikkemaskinene. Det var en riktig godt kjøp. Den ble kjøpt på eBay uk.

 Er ikke Myra søt der hun popper opp og litt av Cinzenta sitt ben.

Så helgen kommer jeg til å montere sammen strikkemaskinen og lage mange prøvelapper. Og til slutt kommer jeg til å strikke litt tenker jeg. Men først må jeg bli kjent med sleden.

 

Og mens jeg var borte kom det også gave fra min hemmelige venn på Hønsegården.

Den inneholdt både flotte farger og fint garn. Men det gjeveste er ve julegaven som ligger der og lurer.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se