Direktlänk till inlägg 16 december 2008

Her kommer litt av det jeg har holdt på med.

Av heidi - 16 december 2008 10:11


Snart er julen her og jeg er i full gang med å lage og kjøpe julegaver.


Jeg har strikket litt og strikket noe på strikkemaskinen. Men er langt i fra ferdig.

Bake kaker har jeg heller ikke fått tid til ennå, i det hele tatt er det mye som står igjen. Men jul blir det selv om jeg ikke blir ferdig. 

Her er noen av julegavene som er ferdig og noe er sendt til hemmelig venner på de forskjellig forum som jeg er medlem av.,


 Her er baktus eller kaktus sjalet ( jeg husker aldri hvem som er hvem av de to typene) som jeg strikket til legen min som julegave.


Desse to sjalene er strikket på strikkemaskinen i kid silk moher , og så har jeg heklet rund med alpakka garn.

 


 Og så ble til et par lommetøfler også som har gått av fårde i sammen med litt annet til hemmelig venn

Dere kan sikkert huske at jeg tidligere skrev om at jeg hadde kjøpt meg ny slede til strikkemaskinen min. Men det verste var at jeg oppdaget først da sleden kom hjem at det er to forskjellige sleder som heter det samme, men er til flere forskjellige maskiner. Kan tro jeg var forbannet da jeg skjønte at den ikke passet. Så da har jeg bestemt meg for å selge denne og kjøpe meg en ny. Er ikke så lett å sende tilbake noe man har kjøpt på e-Bay.


 
ANNONS
 
Solveig

Solveig

19 december 2008 08:37

Mange fine sjal. Det må være litt spennende med strikkemaskin også, jeg har aldri prøvd.Mohairsjalene så lette og gode ut.

http://www.solhag.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se