Direktlänk till inlägg 17 december 2008

AWARD

Av heidi - 17 december 2008 16:43

Denne awarden har jeg fått av søte Fjellrosa og jeg ble kjempeglad.

Alltid like koselig og bli satt pris på..

Tusen takk til deg :-)

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forholderne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.


De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!"Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.


Jeg gir denne videre til: Ma2, unniren, Christinepusen, Sipusa, Marianne, Nena, Hiks, vis2vas


 
ANNONS
 
marianne

marianne

17 december 2008 20:07

1000 tak, Heidi! Den er jeg rigtig glad for :-)

http://strikkelab.dk

 
sipusa

sipusa

18 december 2008 10:20

Tusen takk! Har vist meg å være veldig dårlig til å videregi sånne i det siste men ikke ta det som et tegn på at jeg ikke er takknemlig altså....er bare ikke flink nok dessverre.....veldig flott at noen tenker på meg i forbindelse med en sånn sak:-)

http://sipusa.neuro.no

 
vis2vas

vis2vas

19 december 2008 18:01

Kjære Heidi, takk som valgte meg! Må bare si at jeg akkurat nå ikke er i stand til å sette meg ned og velge ut bare 8 blogger å sende denne videre til. Mange av dem jeg ville ha valgt har allerede fått, og det ble for mye leting for å finne nye. Jeg ble uansett glad for den, og det var vel hovedpoenget? :-) Ønsker deg en riktig god jul. Klem fra Vigdis

http://www.vigdismariedesign.com/blog

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster. Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se