Direktlänk till inlägg 26 december 2008

JULEGAVE

Av heidi - 26 december 2008 13:46

Min første tunika på strikkemaskin med slede for å strikke hullmønster.

Synnes jeg kan skryte av min eget design. Denne er det ingen som har maken til. Tunikaen er strikket i SANDNES GARN, LANETT. Meget godt egnet garn på finstrikkeren som jeg brukte her.


Tunikaen skulle ha vært ferdig til juleaften, men jeg rakk ikke å komme helt i mål. Manglet bare noen få cm. Men måtte bare gi meg. Formen min var så elendig at jeg hadde ikke noe annet valg. Den skal leveres i dag, og hun fikk en liten gave til under juletreet slik at hun også fikk beskjed om hva som var skjedd.

 

Men vi har feiret en flott jul her hjemme hos meg. Med mine to voksne barn på 26 og 19 år og min venninne og hennes datter på 10 år.


Det var så godt å se den forventingsfulle jenta som skulle åpne alle pakkene som hun sikkert på forhånd hadde tittet og klemt litt på. Jeg har savnete dette ved julen. Den forventingsfulle iveren som bare barn kan lage.

 
ANNONS
 
Ruth@

Ruth@

27 december 2008 14:46

Herlig denne tunikaen var... ser ut som mottakern er veldig fornøyd... Ser ut som du får ting unna... ha en fortsatt fin rom jul...

http://www.ruthsletta.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av heidi - 11 februari 2009 20:03

Alt tar slutt også denne bloggen har tatt slutt, men fortvil ikke jeg finne på denne bloggen nå.   Under samme navn som her, Kattemors kosekrok ...

Av heidi - 31 januari 2009 02:19

Tiden flyr og den står ikke stille, og ett nytt år har gått og en helt måned av det nye året har forsvunnet.   Men min tid har ikke rekket til. Min mor har vært syk og jeg har kjørt henne til forskjellige leger, men nå er det under kontroll o...

Av heidi - 31 december 2008 14:42

#Takk for at du er den du er, du er meg en venn for livet.# Denne sendes til jeg tilbake til Fjellrosa for hun er en slik venn. Videre sendes denne til Christinepusen – Bente sin – Garn, Te & Sjokolade- Mimounas ...

Av heidi - 27 december 2008 14:07

Her kan dere se hva jeg har fått i julegaver fra mine forskjellige venner på formummende som jeg er med på.   Dette har jeg fått fra min hemmelige venn på KATTEPRAT.   Dette er fra HØNSEGÅRDEN   Og så mangler jeg en julegave som ikke ...

Av heidi - 17 december 2008 16:43

Denne awarden har jeg fått av søte Fjellrosa og jeg ble kjempeglad. Alltid like koselig og bli satt pris på.. Tusen takk til deg :-) "Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forholderne er usedvanlig sjarmerend...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Blogkeen
Följ KATTEMOR'S KOSEKROK med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se